← Terug naar Morphy

Privacy bij Morphy

Morphy verwerkt foto’s uitsluitend om de gevraagde kapselpreview te maken en via WhatsApp terug te sturen. Gebruik Morphy alleen met toestemming van de persoon op de foto.

Wat we bewaren

Bewaartermijn

Foto’s, prompts en generaties worden automatisch na maximaal 30 dagen verwijderd. Account- en abonnementsgegevens blijven bestaan zolang het Morphy-account actief is.

Zelf verwijderen

Typ verwijder in de WhatsApp-chat. Na een extra bevestiging verwijderen we het account, de foto’s, prompts en geschiedenis permanent. Een actief abonnement wordt daarbij ook opgezegd.